Bevizsgált

Ellenőrzött keretek között készült

Antivirális hatás

Több mint 200 000 db gyártott maszk

Nanoezüsttel kezelt

Bevizsgált

Styl Most

Az 1952-ben alapított, 330 főt foglalkoztató Styl RuhaGyár, a kirobbant világjárvány okozta gazdasági válság miatt, 2020. márciusától váltott az arcmaszkok gyártására. A termelés fokozatos átállításával és a 15 külsős varrodai alvállalkozó bevonásával jelenleg az ország egyik legnagyobb arcmaszk gyártókapacitásával rendelkező cég Magyarországon, naponta közel 20 000 arcmaszkot gyártunk. Kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy a piaci igények kiszolgálása mellett, folyamatosan szállítunk az arra rászoruló egészségügyi intézményekbe, hogy segítsük a vírus elleni küzdelmet.

Fejlesztő csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogyan tudna még többet tenni és még biztonságosabb maszkokat előállítani.

Az általunk forgalmazott arcmaszkok vásárlói közé nagyobb részt állami és államhoz tartozó intézmények Nemzeti Sportközpontok, Egészségügyi intézmények, önkormányzatok, illetve nagyobb vállalati megrendelők tartoznak, mint például a Nestlé, Egis, Schenker is.

Lakossági webshop VÁLLALATI ÉS VISZONTELADÓI WEBSHOP

Cégtörténet

A gazdasági társaság elődje 1952-ben tizenöt kisiparos összefogásával alakult. A ’60-as évek közepén jelentős gépi beruházások történtek, bevezették a nagyipari gyártástechnológiát, melyek lehetővé tették, hogy a Styl betörjön a férfi és női felsőkonfekció élvonalába. Termékei hamarosan megjelentek a külföldi piacokon is. 1962-re a Styl üzemeiben már közel 1200 fő dolgozott, a cég a nemzetközi piacon tevékenykedett, nemcsak Európába, hanem az USA-ba is termelt. 1982-ben az angol Maitland, 1986-ban pedig a német Bäumler céggel kötött a Styl együttműködési szerződést, mely mérvadóan pozitív irányba befolyásolta a Styl gyártási és minőségi színvonalát. 1989-ben Magyarországon az elsők között lett a Styl Ruhagyárból részvénytársaság, 2 évvel később megtörtént a Styl Ruhagyár Rt. tőzsdei bevezetése is. Az ezt követő évek voltak a legsikeresebbek a cég életében. 4 gyár működött Szombathelyen és környékén, a vállalat több, mint 2000 munkavállalót foglalkoztatott. Ismert európai és amerikai márkák biztosították a cég magas növekedési rátáját. A ’90-es évek végén erősödött a Forint és új gyártó üzemek jelentek meg Kelet- és Dél-Európában, valamint az ázsiai térségben, emellett csökkent a kereslet a közepes árfekvésű termékek iránt, melyek révén egyre komolyabb problémákkal kellett szembenéznie a vállalatnak. 2015. június 1-jén befektetők vették át a céget. A többségi tulajdonos a TexBet Beteiligungsgesellschaft mbH, emellett magyar szakmai befektetők, Szombathely Önkormányzata és a cégvezetés szerzett részesedést.