Lakossági vásárlóknak

Bevizsgált

Ellenőrzött keretek között készült

Antivirális hatás

Több mint 200 000 db gyártott maszk

Nanoezüsttel kezelt

Bevizsgált

Az 1952-ben alapított, 330 főt foglalkoztató Styl RuhaGyár, a kirobbant világjárvány okozta gazdasági válság miatt, 2020. márciusától váltott az arcmaszkok gyártására. A termelés fokozatos átállításával és a 15 külsős varrodai alvállalkozó bevonásával jelenleg az ország egyik legnagyobb arcmaszk gyártókapacitásával rendelkező cég Magyarországon, naponta közel 20 000 arcmaszkot gyártunk. Kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy a piaci igények kiszolgálása mellett, folyamatosan szállítunk az arra rászoruló egészségügyi intézményekbe, hogy segítsük a vírus elleni küzdelmet. Fejlesztő csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogyan tudna még többet tenni és még biztonságosabb arcmaszkokat előállítani.

Ismerjen meg minket jobban!

Higiéniai arcmaszkok

TÖBBSZÖR FELHASZNÁLHATÓ MOSÁSSAL ÉS VASALÁSSAL STERILIZÁLHATÓ!

Az arcmaszkot nanoezüsttel kezeljük, ami fertőtlenít és antivirális hatású, ezért a bevonat csökkenti a koronavírus részecskéinek tapadásának lehetőségét, ezáltal plusz védelmet adhat a kórokozókkal szemben!

A nanoezüst bevonat az első mosás után elveszti hatását!

Mérete: 17 cm széles és 10 cm magas

Illesztése: Gumis illesztékkel rögzíthető a fülhöz.

Szövet alapanyaga: 100% pamut

• Ellenőrzött keretek között, gyártósorokon készült termék.
• Naponta több mint 20 000 termék készül, így az ellátás folyamatos.

100% magyar termék, a termék megvásárlásával 330 fő munkahelyének megtartását támogatja!

Az arcmaszk nem orvostechnikai és nem egyéni védőeszköz, magánfelhasználásra készült, más célra történő használat, a felhasználó saját felelőssége. A maszk koronavírus ellen nem nyújt teljes védelmet, mivel aktív szénszűrővel nem rendelkezik, és nem hermetikusan zárt termék!